De "Tijd voor elkaar" kamer is een prachtige kamer waar je 3 uur tijd kunt doorbrengen met je date of partner. Je neemt echt even tijd voor elkaar en naast hapjes en drankjes doorloop je verschillende opdrachten waardoor je elkaar (nog) beter leert kennen. Een ideaal moment om je relatie een boost te geven. Ook super leuk als cadeau natuurlijk voor een bruiloft, 60-jarig huwelijksfeest, Valentijnsdag, of gewoon voor jezelf!

De Tijd voor elkaar kamer is geen escape room, ontsnappen is niet nodig en er zijn ook geen puzzels om op te lossen.


Tarieven

De Tijd voor elkaar kamer is geschikt voor 1 koppel.

Aantal personen    Prijs per persoon    Totaalprijs
2 € 40
€ 80

 

Alle prijzen zijn inclusief BTW

 


Arrangementen

Arrangement met 3-gangen keuzediner en
3 consumpties pp

 

 Arrangement met borrelplank en 2 uur drankjes

Tijd voor elkaar + Brasserie Rubenshof (Hotel West-Ende)

Tijd voor elkaar kamer
Brood met tapenades
3 gangen keuzemenu
3 consumpties per persoon

€ 150

 

Tijd voor elkaar + Brasserie Rubenshof (Hotel West-Ende)

Tijd voor elkaar kamer
2 uur drankjes o.b.v. Hollands aperitief
Nootjes om te knabbelen
Borrelplank met wrapjes, Yakitori spiesjes, chickenbites en gambakroketjes

€ 130

Arrangement met lunchplank

   

Tijd voor elkaar + Brasserie Rubenshof (Hotel West-Ende)

Tijd voor elkaar kamer
Gevarieerde lunchplank
(Dit arrangement is exclusief drank)

€ 110

   

Reserveren

Voor reserveren binnen 48 uur: stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of stuur een berichtje via Whatsapp of SMS. Gegevens via kopje "Contact".

Reserveren op een moment dat we niet standaard open zijn? Dat kan ook via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!


Veelgestelde vragen (FAQ)

Nee, je hoeft niet te ontsnappen en er zijn geen puzzels. De overeenkomst met een escape room is dat je een leuke tijd met elkaar hebt, dat je verrast wordt, en dat je nieuwe herinneringen maakt.

Met de auto is Escape Helmond makkelijk bereikbaar en er kan dichtbij geparkeerd worden. Vanuit station Helmond is het ongeveer 20 minuten lopen tot Escape Helmond.

Door de opzet van de Tijd voor Elkaar kamer is het uitsluitend mogelijk om vooraf te betalen tijdens het boeken.

Het kan natuurlijk voorkomen dat annuleren of herboeken nodig is. Dit kan per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Tot 48 uur voor uw afspraak is kostenloos herboeken mogelijk.

Jullie zijn uiteraard van harte welkom! Maar de kamer is wel ingericht voor personen die een romantische relatie samen hebben. 85% van de kamer is ook geschikt voor hele goede vrienden.

Natuurlijk kan dat! We werken er aan dat je online cadeaubonnen kunt kopen, maar voorlopig kan dit uitsluitend nog via een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 


Contact en locatie

Escape Helmond is te vinden op het volgende adres:

Dijksestraat 116a
5701 AP Helmond

Mocht u vragen hebben neemt u dan gerust contact op via sms of email. SMS kan op nummer  06-37453729 (alternatief: 06-18051429). Ons emailadres is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vanwege onze activiteiten zijn we vaak niet direct bereikbaar, maar wij reageren zo snel mogelijk na het ontvangen van uw bericht.

 

Aanmelden nieuwsbrief

 

Voornaam:
Achternaam:
E-mailadres:
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Escape Helmond is een merk van Tandem BV.